2016. december 15., csütörtök 09:06

A Képmás Zenekar újdonságai

A Képmás zenekar egy újabb tartalmas évadot tudhat a háta mögött. Az együttes a közelmúltban a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium fennállásának 40. jubileumi programsorozatának keretében mutatta be Ilyen ez című koncertjét, ami a két éve tartó turné utolsó állomása is volt egyben.

Az adventi időszakban két új dalt is bemutatunk a közönségnek a karácsonyváró koncertjeink alkalmával. A Várom a Mikulást című új szerzemény — amit Tamaskovics Róbert dalszövegíró társammal írtunk — a gyerek hallgatósághoz szól elsősorban. A Van egy város a szívemben című dalhoz Kondás Kristóf készített egy újabb szenzációs klipet, egy igazi karácsonyi nóta hangulatát kapjuk, aminek a zenéjét Kostyál András szerzőtársammal közösen készítettünk.
A közelmúltban Ajakon, Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Megyei Könyvtár adventi programsorozatának keretében és Fülöpön a Néri Szent Fülöp Általános Iskolában mutattuk be adventi koncertünket, aminek a fináléja, december 24-én, Nyíregyházán, a Római Katolikus Társszékesegyházban 15:00-kor a minden esztendőben megrendezésre kerülő karácsonyi Pásztorjáték lesz.

Bolega László dalszerző,énekes
Képmás Zenekar