2019. december 16., hétfő 17:45

Karácsonyi műsort ajándékoztak a betegeknek a vásárosnaményi és kisvárdai fiatalok

A Vásárosnaményi Kórház Ápolási és Belgyógyászati osztályának aulájában a vásárosnaményi és kisvárdai fiatalok karácsonyváró műsort rendeztek betegek számára 2019. december 11-én, melyet nagyon sok örömteli készülődés előzött meg. A főnővérek, ápolók, beteghordók segítettek a helyszín ünnepélyessé tételében és abban, hogy minden beteghez eljusson az üzenet, hogy vendégek érkeznek hozzájuk.

Dr. Pótorné Beregszászi Erzsébet református lelkésznővel közösen ajándékoztuk meg a kórház betegeit és dolgozóit.
A szereplők lelkesen készültek a fellépésre, és izgatottan várták a betegekkel való találkozást.

Az előadást Berényiné Dr. Felszeghy Márta, a Kórházlelkészi Szolgálat koordinátora nyitotta meg, köszönetet mondva a kórház munkatársainak egész éves munkájukért, és a műsor készítésében résztvevők önkéntes szolgálatákért.
Ezután a kisvárdai római katolikus Ifjúsági közösség tagjai adták elő műsorukat Mészáros Zsolt káplán és Máté Péter diakónus közreműködésével, majd a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola református hittanosai karácsonyi jelenettel örvendeztették meg a nézőket.

A Vásárosnaményi Megoldás Közhasznú Egyesület tagjai versekkel és az énekekbe való bekapcsolódással emelték a műsor színvonalát.
A hangosan szálló dallamok a felsőbb emeletekről is lecsalták a betegeket, sokak szemében könny csillogott a közös éneklés során.

A műsor zárásaként a karácsonyi ajándékok – igés lapok, szaloncukor, kézzel készített apró karácsonyfa díszek – átadásra kerültek.
Jó volt látni, hogy a betegek arcára mosolyt csaltunk, és emlékeikben felidéződtek az otthoni szép emlékek.

Jónás Julianna beteglátogató
Vásárosnaményi kórház

  • Galéria:
    • IMG_20191211_125913
    • IMG_20191211_125927
    • IMG_20191211_130758