2021. augusztus 10., kedd 15:16

Nyáresti orgonakoncertek a Szent Anna-székesegyházban

1.000 Ft-os  szakmai jegyek vásárlására is van lehetőség a Kölcsey Központ jegypénztárában. 

A nyár utolsó hónapjában különleges találkozásoknak lehetnek tanúi a zenekedvelők. A hangszerek királynője, az orgona hívja randevúra társait az OrgonaPont sorozat keretein belül az ország számos településén. A több mint 100 koncerten többek között szóló- és kórusének, rézfúvós együttes, cselló, klarinét, gitár és hegedű lesz az orgonasípok partnere, de olyan különleges párosítások is megszólalnak majd, mint a tekerő, tárogató vagy harmonika. 

A debreceni közönséget ezúttal két koncertre is várja a Filharmónia Magyarország a Szent Anna-székesegyház nemrég új regiszterekkel bővült hangszerén: 

 

Augusztus 14-én Karasszon Dezső debreceni orgonaművész partnere a világszerte jegyzett rézfúvós együttes, az In Medias Brass Quintet lesz. 

 

Aaugusztus 21-én pedig Győrből érkezik hozzánk Vadász Attila orgonaművész, akinek Bartos Barna tenor lesz muzsikus társa. 

1.000 Ft-os  szakmai jegyek vásárlására is van lehetőség a Kölcsey Központ jegypénztárában. 

 

A szakmai jegyek ára:

Nyitvatartás: 

hétfő – péntek: 9:00-18:00 

ebédszünet: 13:15-14:00 

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szakmai jegyek megváltására kizárólag elővételben, a koncert napján 18:00-ig van lehetőség, a koncert helyszínén már csak teljes árú (2.900 Ft) és 10%-os kedvezményű nyugdíjas jegyek vásárolhatók. 

 

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a koncert jellegéből adódóan az előadók csak korlátozottan láthatók. 

 

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye