2014. november 08., szombat 01:00

Mit érzel? - A színe-visszája

Tabu témákat feszeget a Bonum TV új műsora

Mit érzel? - címmel indult élő interaktív műsor BonumTV-n, mely már első adásában tabu témát feszegetett. A „Mit érzel?" című műsorban a sokak által jól ismert katekéta, pasztorális tanácsadó Bányai Miklós várja a nézők hívását. Az első adás az aktív eutanázia témáját járta körbe teológiai, társadalmi és gazdasági szempontból a nézők aktív telefonos részvételével. A műsor az élet és halál áruba bocsátását, a pénzért végzett eutanázia vonatkozásait vizsgálta pro és kontra. A műsorvezető este kilenc órától fogadta a nézők hívásait, akik közül néhányan saját, mások a közvetlen környezetükben élők példáján keresztül az életpárti oldalt képviselték.
A „Mit érzel?" következő adása egy újabb tabuként kezelt témát, a gender elmélet, azaz a társadalmi nemek és a szabad akarat kérdéskörét veti fel. Hogyan és miért dönt úgy valaki, hogy férfiból nővé, nőből férfivé operáltatja magát, mi a katolikus egyház erre vonatkozó tanítása? Ezekre a kérdésekre keresi a választ és várja a nézők reakcióit a műsorvezető november 10-én este 21 órától.
Bányai Miklós a BonumTV Arcok című portréműsorában elmondta, célja, hogy a témák által felkeltett pozitív és negatív érzéseket, indulatokat is meghallgassa. Reméli, hogy a nézők aktívak lesznek, és egy igazán érzős-gondolkodós műsor lesz a hétfőn esténként 21 órától látható „Mit érzel?".


A nézők az adást a 06 1 808 95 55-ös telefonszámon hívhatják.
A BonumTV adása elérhető a kábeltelevíziós szolgáltatóknál, valamint a bonumtv.hu/elo weboldalon keresztül. A csatorna vételkörzetét megtaláljátok a bonumtv.hu/musorszora oldalon.

Rövd hírek:

Részlet a műsorból: