Otthont a Kisdednek! – Betlehem-készítők kiállítását rendezték meg Egyeken
„Otthont a Kisdednek” című pályázat során született pályamunkák kiállítására került sor 2019. decemb...
Nem mindennapi feladatra vállalkoztak a debreceni Szent József Gimnázium diákjai – Egyedi színházi műfajban közösségi problémát dolgoztak fel
A debreceni Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium önkéntes diákjai in...
„Ferenc pápa – Egy hiteles ember” a debreceni adventi filmes délutánokon
A Debreceni Apolló Moziban – hasonlóan az év többi ünnepi alkalmaihoz – ingyenesen látogatható filmv...
A kórházlelkészség munkatársai a betegekkel együtt készülnek karácsonyra
A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyei Kórházlelkészség munkatársai hagyományteremtő céllal gyújtották ...
Otthont a Kisdednek! – Betlehem-készítők kiállítását rendezték meg Egyeken
Otthont a Kisdednek! – Betlehem-készítők kiállítását rendezték meg...
Nem mindennapi feladatra vállalkoztak a debreceni Szent József Gimnázium diákjai – Egyedi színházi műfajban közösségi problémát dolgoztak fel
Nem mindennapi feladatra vállalkoztak a debreceni Szent József...
„Ferenc pápa – Egy hiteles ember” a debreceni adventi filmes délutánokon
„Ferenc pápa – Egy hiteles ember” a debreceni...
A kórházlelkészség munkatársai a betegekkel együtt készülnek karácsonyra
A kórházlelkészség munkatársai a betegekkel együtt készülnek karácsonyra...
2019. november 26., kedd 14:27

Ez az a nap! – Roadshow Debrecenben

Az Ez az a nap! - roadshow országjáró körútján Debrecenbe érkezik. 2019. december 1-én, 18 órától a Főnix csarnokban várják az érdeklődőket.

Az Ez az a nap! rendezvények olyan felekezetközi keresztény alkalmak, ahol hazai és külföldi zenekarok vezetésével Istent dicsőítjük, imádkozunk és közösségben vagyunk testvéreinkkel. Célunk, hogy mélyebben elkötelezzük magunkat Isten mellett, s hisszük, hogy ezáltal hatással lehetünk környezetünkre is. Szeretnénk szorosabbra fűzni a keresztények közötti egységet is, bátorítva őket egymás elfogadására. Rendezvényeinkre 2000 óta várjuk a hívőket és Istent keresőket határainkon innen és túl. Az elmúlt években programjainkon több mint 250 000-en vettek részt az egész Kárpát-medencéből, a színpadokon pedig több mint 30 nemzet képviseltette magát.
2020-ban 20 éves évfordulónkhoz érkezünk el, melyet szeretnék méltó képpen megünnepelni. A jubileumi rendezvényünkre 2020. július 18-án kerül sor az új Puskás Stadionban, melyre 70 ezer résztvevőt várunk határainkon innen és túl. Az egész napos alkalomra neves külföldi és magyar zenekarokat hívunk.
A nagy eseményre készülve Roadshow-kat szervezünk országszerte és a határainkon túl is. Felkeresünk több mint 25 várost, ahol a helyi sportcsarnokokban Ez az a nap!-okra kerül sor. Célunk Isten örömüzenetét hirdetni, dicsőíteni Őt, és meghívni mindenkit a Puskás Stadionba. A rendezvénysorozat első szakaszára október 23-25 között került sor Kolozsváron, Sepsiszentgyörgyön és a Budapest Arénában, mindhárom helyszínen Nick Vujicic előadásával. Ezt követően november 11-16. között Nyugat-Magyarországon, november 26. és december 1. között pedig Kelet-Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben fogunk turnézni. A Roadshow utolsó szakaszára februárban kerül sor, amikor újabb magyarországi és határon túli városokat látogatunk meg.
Nagy örömünkre szolgál, hogy a turnéra elfogadta meghívásunkat Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint régi barátunk, a stadionos vízió nagy inspirálója, Noel Richards is. Magyar részről velünk fog tartani Caramel, továbbá Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László. Néhány alkalom erejéig csatlakozik hozzánk Oláh Gergő, Mező Misi, Heléna, az Unless, a PZM és a határon túli állomásokon helyi csapatok.

Jegyvásárlás: www.ezazanap.hu

Örömhír Sajtóiroda
Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

  • Galéria:
    • debrecen
    • debrecen1

Free Joomla templates by L.THEME