2020. április 08., szerda 08:14

Imádkozzunk együtt napról napra a járvány megszűnéséért, április 8-tól, nagyszerdától!

Az élő közvetítés (naponta 11:55 és 12.10 között) a Magyar Kurír YouTube-csatornáján érhető el:  https://www.youtube.com/watch?v=mg4svbiJlUE&feature=share&fbclid=IwAR1FmaE9WU2ZdmEblhuTFTj0EIOOPB8sU49REObzA-jGAkz3On9EbZK2Ick

Fejezzük ki együttérzésünket és közelségünket a koronavírus-fertőzésben szenvedőkkel hazánkban és az egész világon. Mindenkit arra hívunk, hogy szólítsuk meg együtt Istent, aki életünknek és hitünknek forrása. Aki mindig többet ad nekünk, mint amit megérdemlünk és kívánhatunk. Árassza ránk irgalmát, bocsássa meg nekünk, amivel lelkiismeretünk vádol, és amit szinte már kérni sem merünk, adja meg nekünk atyai jóságából.

A veszélyhelyzet elvonulásáig arra hívunk mindenkit, hogy az Angyalföldi Szent Mihály-templomban kihelyezett Oltáriszentség előtt, a déli imádságot követően naponta fohászkodjunk együtt Istenhez Erdő Péter bíboros, prímás imádságával és kérjük a Szűzanya oltalmát Ferenc pápa felajánló imája segítségével.

Csatlakozz imádságunkhoz! Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkársága Magyar Kurír és Új Ember szerkesztősége Böjte Csaba, Csókay András és Szikora Róbert, a világesemény hírnökei.

Forrás: Magyar Kurír
Öröm-hír Sajtóiroda
Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

  • Galéria:
    • Screenshot_2020-04-08 Imádkozzunk együtt napról napra a járvány megszűnéséért, április 8-án, nagyszerdán