2020. április 18., szombat 16:54

Online szentmise, és imaóra-közvetítések, Isteni Irgalmasság vasárnapján, április 19-én Debrecenben és Nyíregyházán

Az eddigi vasárnapi szentmise-közvetítésekhez hasonlóan Isteni Irgalmasság vasárnapján, idén április 19-én is élőben követhetjük a debreceni és a nyíregyházi szentmiséket.

Debrecenben Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök 11.30-tól, a Szent Anna-székesegyházban mutat be szentmisét. Koncelebrál: Törő András püspöki titkár, a zenei szolgálatot végzi, Dobos Mihály kántor, karnagy.
A szentmisét élőben közvetíti a Debrecen Televízió, a dehir.hu: http://dehir.hu/dtv , a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye You Tube oldala: https://www.youtube.com/watch?v=93oved0KaeU és facebook oldala: https://www.facebook.com/dnyem/ .

Nyíregyházán Felföldi László helynök, plébános 9 órától búcsúi szentmisét mutat be az Isteni Irgalmasság-templomban. Koncelebrálnak: Nagy Csaba, Varga Lóránt, Jakus Ottó, Keresztes László atyák. Közreműködnek: Halász István papnövendék és Soltész Béla kántor. A szentmisét élőben követhetjük az egyházközség You Tube oldalán: https://www.youtube.com/channel/UCpMkHjW4Hy3WGP4YHpg_Lsg

Debrecenben, a Szent László Domonkos-templomban Isteni Irgalmasság imaórát tartanak délután 3 órától. Az imaórát vezeti Jacek Gorski OP.
Az imaóra élőben követhető az egyházközség You Tube oldalán: https://www.youtube.com/channel/UCL9Qr7CryEvd6iWaS6IAJPA?fbclid=IwAR3Yg3kn42dsgUf7DHYVxH1BlwFUqTrtl2QFx7M02ZURCEcpg33ajW9mcXU és a
facebook oldalán: https://www.facebook.com/Szent-L%C3%A1szl%C3%B3-Domonkos-Pl%C3%A9b%C3%A1nia-703759569664804/

 

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregfyházi Egyházmegye

Fotó: Kovács Ágnes (Isteni Irgalmasság-templom, Nyíregyháza)

  • Galéria:
    • IMG_1313