Nyomtatás
2020. november 27., péntek 10:46

Online térbe költözik át az Apolló mozi közkedvelt adventi filmes délutánok programsorozata

Hagyomány, hogy advent idején a debreceni Apolló moziban egy-egy az ünnepre hangolódást elősegítő, lelkünket megérintő filmet tűznek műsorra, amiről a vetítést követően a felekezetek lelkészeinek közreműködésével beszélgetnek. Így lesz ez idén is, a közkedvelt Adventi filmes délutánok a járványhelyzet miatt nem maradnak el, csak az online térbe költöznek át.

Az online térnek köszönhetően az egyházmegyénkből is bárki, bármelyik településről bekapcsolódhat a beszélgetésekbe és megtekintheti az ajánlott filmeket.

Minden adventi hétvégén kiválasztott film, egy linken keresztül szabadon, bármilyen időpontban online megnézhető. A film által közvetített és ihletett gondolatok megosztása előre meghirdetett időpontban szintén online formában történik majd.

Advent minden szombatján 16 órakor az Apolló mozi Facebook oldalán: https://www.facebook.com/apollomozi a Kölcsey Központ élőben bejelentkezik, ahol lelkipásztorokkal beszélgetnek, és akiktől az élő adásnak köszönhetően lehet kérdezni is, vagy hozzászólni a diskurzushoz.

Első alkalom: 2020. november 28. (szombat) 16:00

Résztvevők: Gonda László és Tóth Tamás református lelkipásztorok
Online házigazda: Tiszántúli Református Egyházkerület, Debrecen-Kossuth utcai Református Egyházközség
A jelenlévők a 12 dühös ember című szinkronizált amerikai filmről beszélgetnek. (1957, rendezte: Sidney Lumet) Link: http://www.sentfilm.hu/play/12_duhos_ember_teljes_film
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=j5FIffxzti8

További információ: https://www.facebook.com/events/867243824086655

 

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

  • Galéria:
    • borító