2021. május 27., csütörtök 13:27

Merjünk növekedni Krisztussal! – Egyházmegyei ifjúsági táborba várják a fiatalokat

Az Ifjúsági Iroda idén is megszervezi a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye ifjúsági táborát, melynek mottója: Merjünk növekedni Krisztussal! A szervezők várják a 13-18 év közötti fiatalok jelentkezését, akik szeretnének bekapcsolódni az egyházmegye ifjúsági életébe.

Törő András irodaigazgató, ifjúsági referens atya elmondta, továbbra is kiemelten fontosnak tartják, hogy a fiatalok élményeken és élettapasztalatokon keresztül megismerjék a krisztusi út ajándékait, ezért bátorítják őket egy közös időtöltésre 2021. július 19-25. között. A tábor idei témáinak középpontjában az érzékszervek állnak: célunk, hogy a látás, hallás, az ízlelés és szaglás, valamint tapintás csodáján keresztül felfedezzék Istent és az élet ajándékait. Ebben vezetik majd a résztvevőket az egyházmegye papjainak elmélkedései és foglalkozásai.

A tábor helyszínei a következők: hétfőtől péntekig Telkibánya, majd a hagyományokat követve a péntek délutánt Leveleken töltjük, innen szombat reggel egy gyalogos zarándoklat formájában együtt indulunk Máriapócsra, hogy bekapcsolódjunk egyházmegyénk vasárnapi búcsúi ünnepébe, ahová a fiatalok családjait is várjuk a közös ünneplésre.

ifjúsági tábor meghívó 2021 1

További információk a táborról:

A tábor részvételi díja 10.000 Ft/fő, érkezéskor fizetendő. Az induláskori utazás busszal történik, két helyszínről indulva (Nyíregyháza és Debrecen). A hazaérkezés helyszíne Máriapócs.

A táborba történő jelentkezés határideje: 2021. június 30, amelyet a fiatalok kétféleképpen tudnak megtenni: elektronikusan, illetve papír alapon. Az elektronikus jelentkezéshez, az alábbi felületen található űrlapot szükséges kitölteni:

https://forms.gle/kKpF4tHqKenm3XLC7 

Azok számára, akik a papír alapú jelentkezést választják, a mellékletben található jelentkezési lapot kell kitölteniük, amelyet június 30-ig kell beküldeni a Püspöki Hivatalba. Ezt követően, a regisztráló fiatalok számára e-mailben küldjük el a táborral kapcsolatos további tudnivalókat, várhatóan július első hetében.

 

Törő András

ifjúsági referens, irodaigazgató - Debrecen-Nyíregyházi Püspöki Hivatal

 

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

 

  • Galéria:
    • ifjúsági tábor meghívó 2021-1
    • ifjúsági tábor plakát 2021-
    • ifjúsági tábor plakát 2021-1