2021. augusztus 31., kedd 11:19

Tájékoztató a NEK kiemelt eseményeinek gyakorlati tudnivalóiról

Augusztus 29-én lezárult az online regisztráció a NEK programjaira.

A Hungexpóra tervezett programokra a továbbiakban a helyszínen lehet napijegyet váltani. A szabadtéri szentmiséken (nyitómise elsőáldozással, szombati mise + körmenet és a Ferenc pápa által tartott zárómise) regisztráció nélkül is részt lehet majd venni.

A korábban létrehozott regisztrációs fiókokba továbbra is be lehet lépni, a jegyeket és a számlákat a regisztráltak le tudják tölteni, de a felvitt személyes adatokon már nem tudnak módosítani. A SZÁLLÁS és az EGYÉB -> Utazás menüpontok továbbra is működnek.

A csoportokba új tagokat már nem lehet felvinni és csatlakoztatni.

Az igényelt jegyek kiküldése augusztus 30. után kezdődik, a kapott jegyet kinyomtatva vagy okostelefonon bemutatva tudja felhasználni az, akinek a nevére a jegy szól. A jegy térképet is tartalmaz majd, amelyen tájékozódni tudnak, hogy a kijelölt szektorba hol tudnak majd belépni.

Az utazási kedvezmény is a jeggyel vehető majd igénybe.

Azoknak, akik papíron vagy telefonon jelentkeztek és kérték, hogy jegyüket postán küldjük el, a helyjegyet a hét elején fogjuk postára adni, hogy még időben megkapják.

A rendezvényeken való részvétellel kapcsolatos minden további részletet e-mailben küldünk majd a résztvevőknek a hét folyamán, de ezek az információk felkerülnek a honlapunkra is.

Telefonközpontunk (telefonszám: +36 1 955 5823 ) augusztus 30-tól kezdve hétköznapokon 9-18 óra között érhető el, de várjuk kérdéseiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is.

További információ: www.iec2020.hu

https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajto/lezarult-az-online-regisztracio-nek-programjaira

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

  • Galéria:
    • Segitunk_eligazodni