Adományt vett át a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Karitász szervezete

Az Együtt a babákért címmel a Katolikus Karitász ismét több ezer családnak segít a dm Magyarország támogatásával. A dm Magyarország a Karitásszal közös kampányát tizenegyedik éve szervezte meg, amelynek célja, hogy kisgyermekes családokat támogassák pelenkával. Az adománnyal az eltelt években több ezer családnak vált könnyebbé a kis gyermekek nevelése.

Az adományból a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye hátrányos helyzetű családjai is részesültek, a karitász csoportjaink képviselői február 4-én vették át a dm Babylove pelenka és Béres csepp adományokat, a kukorica- és zöldborsókonzervet a Katolikus Karitász jóvoltából.

Mindez kiegészült a nyíregyházi KELET-ALFI-KER Kft adományának továbbításával, amely cég tartós élelmiszerrel támogatta az Egyházmegyei Karitászt.

Az egyházmegyei karitász fabrikett tüzelőanyaggal is támogatja a rászoruló családokat, amelyeket a csoportok személyesen adnak át a nélkülözőknek.

Juhász Imre újfehértói plébános elhozta magával az újfehértói Caritas Juniorokat, akik a plébánossal együtt segítettek az adományok pakolásában.

Öröm-hír sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye